De eigenaren

Ruud Jonk (06) 143 571 23
image-33

Ruud Jonk (06) 143 571 23

Nico Tol (06) 200 579 82
image-34

Nico Tol (06) 200 579 82

Henry Tol (06) 205 462 68
image-35

Henry Tol (06) 205 462 68

HNR wordt bestuurd door drie aandeelhouders, samen dragen zij de verantwoording en bepalen de strategie van de organisatie binnen het bedrijf, waarbij vanaf de oprichting gekozen is om een financieel onafhankelijk en gezond bedrijf te zijn, waarbij zij zelf de investeringen kunnen uitzetten en HNR naar een hoger niveau brengen. Een professioneel niveau waarop zich HNR reeds enkele jaren al bevindt en daarbij zichzelf blijft. Het karakter van de drie aandeelhouders reflecteert binnen het bedrijf op meerdere fronten.

Het bedrijfspand van waaruit HNR opereert heeft een inspiratieruimte met aangrenzende kantoorruimten waar de opdrachtgevers op een prettige en professionele wijze ontvangen kunnen worden. Ruud, Nico en Henry zullen u daarbij HNR presenteren middels alle aanwezige brochures, bemonstering, fotoreportage’s ¬†en reeds toegepaste systemen in de inspiratieruimte, om zo de opdrachtgever op een duidelijke manier van de gewenste informatie te voorzien.

Samen hebben zij inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van stucadoorswerk, welke zij graag overbrengen op hun team van medewerkers. Een uiteindelijke creator van een goede werksfeer en verbetering van kwaliteit en samenwerking. Door een driekoppige aansturing worden er enkel alleen gefundeerde beslissingen genomen binnen HNR en is er altijd een beslissingsbevoegd aanspreekpunt om de opdrachtgever gedurende het gehele project volledig te ontzorgen, en de voortgang te bewaren.