Bijzondere lijsten en ornamenten

HNR heeft ruime ervaring op het gebied van verschillende stucsystemen. De systemen met daarachter de fabrikanten en bijbehorende leveranciers zijn door HNR zorgvuldig geselecteerd, zodat we zeker zijn van:

  • Hoge kwaliteit
  • Snelle levering
  • Technische ondersteuning

Buitengevel stucwerk

Aan buitenstucwerk wordt vanwege weersinvloeden hoge eisen gesteld. Daarbij spelen ook de gebruikte bouwmaterialen, structuur van de ondergrond en bijvoorbeeld zoutconcentratie en beluchting een belangrijke rol. Een goede voorbewerking en afwerking met (kalk)cementgebonden of minerale mortels en sierpleisters geven een gegarandeerd goed en duurzaam resultaat. 

 

Gevelisolatie 

Buitengevels worden meestal geïsoleerd met polystyreen. U kunt dergelijke gevels echter ook voorzien van een stuclaag van een isolerende mortel. Hiervoor bieden wij u de keuze uit mineraalgebonden, silicaatgebonden of mortels op basis van siliconen. Aangezien wij dealer van Strikolith zijn, bent u verzekerd van een snelle levering, Wij leveren volledige systemen, geven u deskundig advies en bieden garantie op de kwaliteit van de bij ons afgenomen mortel.