Stucsystemen

Van kwaliteit

Uitgebreid assortiment aan indrukwekkend stucwerk

Bent u op zoek naar een betrouwbaar stucsysteem voor uw bedrijf of woning? Zoek dan niet verder dan HNR! HNR biedt klanten al jaren ruime ervaring met diverse stucsystemen. De systemen, en de bijbehorende fabrikanten en leveranciers, zijn door HNR zorgvuldig geselecteerd om de hoogste kwaliteit van prestaties en tevredenheid te garanderen.

  • Hoge kwaliteit
  • Snelle levering
  • Uitstekende technische ondersteuning

Gevelisolatie 

Buitengevels worden meestal geïsoleerd met polystyreen. U kunt dergelijke gevels echter ook voorzien van een stuclaag van een isolerende mortel. Hiervoor bieden wij u de keuze uit mineraalgebonden, silicaatgebonden of mortels op basis van siliconen. Aangezien wij dealer van Strikolith en sto zijn, bent u verzekerd van een snelle levering, Wij leveren volledige systemen, geven u deskundig advies en bieden garantie op de kwaliteit van de bij ons afgenomen mortel.

 

Bent u op zoek naar een doeltreffende manier om uw buitengevels te isoleren? Dan kunt u overwegen uw gevels te voorzien van een pleisterlaag van een isolerende mortel. Bij HNR bieden wij u een keuze uit mortels op basis van mineralen, silicaten of siliconen.

Wij begrijpen dat u de kwaliteit van de bij ons gekochte mortel wilt waarborgen, en daarom zijn wij er trots op dat wij dealer zijn van Strikolith en sto, waardoor wij u een snelle levering en kwaliteitsgarantie garanderen. Ons deskundig team is er om u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw project en om u een compleet systeem aan te bieden, u deskundig advies te geven en ervoor te zorgen dat u de best mogelijke resultaten krijgt.

Dus, als u op zoek bent naar een effectieve en betrouwbare manier om uw buitengevels te isoleren, zoek dan niet verder dan HNR. Met onze selectie van kwaliteitsmortels, snelle levering en deskundig advies kunt u er zeker van zijn dat u de beste waar voor uw geld krijgt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!