Winecave 

Makers

Heeft u altijd al gedroomd van een wijnkelder?

Maak uw droom werkelijkheid met behulp van onze expertise.

  • Alles is perfect georkestreerd van start tot oplevering!
  • Kelders en Etalages
  • Moderne temperatuurregeling

Wijnkelder op maat

Onze voortreffelijke wijnkelders kunnen bij u worden afgeleverd met een afgewerkte look in elke levendige tint die u wenst!

Een wijnkelder is een ideale manier om uw waardevolle collectie op te slaan, zodat uw investering veilig en perfect gerijpt blijft. Met een wijnkelder op maat kunt u ervoor zorgen dat uw collectie in de meest ideale omstandigheden wordt opgeslagen. Van de indeling en het ontwerp tot de klimaatregeling en opslagmogelijkheden, wij kunnen u helpen de perfecte omgeving voor uw wijn te creëren.

 

Ons toegewijde en ervaren team van specialisten helpt u bij elke stap. Van de eerste ontwerpconcepten en suggesties tot de installatie van uw aangepaste wijnkelder, u kunt erop vertrouwen dat alles van begin tot eind in goede banen wordt geleid, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Dus als u op zoek bent naar een manier om uw waardevolle wijncollectie te beschermen, zoek dan niet verder! Wij kunnen u de perfecte oplossing bieden: een op maat gemaakte wijnkelder die van begin tot eind wordt gerealiseerd. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw droomkelder te creëren.

Foto's

Bekijk onze verbluffende afbeeldingengalerij om een beter beeld te krijgen van onze winecaves